KATERNschrijf

KATERN schrijf (134 blz) is een schrijfmethode die theorie, oefeningen, feedback en remediëring slim combineert.

De cursus traint de basistechnieken: inhoud structureren, alinea's opbouwen, zinnen formuleren, correct spellen en slim redigeren. Alle oefeningen in het boek krijg je automatisch ook in een digitale versie die je via het leerplatform kan opvolgen. Zo kan iedereen op eigen tempo oefenen en remediëren.


Bij het cursusmateriaal krijg je een  handleiding en antwoordsleutel.


Een licentie om het materiaal te kopiëren of digitaal ter beschikking te stellen, samen met toegang tot de digitale oefeningen kost:


-1,95 € per leerling per schooljaar (KATERN schrijf, foutcodes en digitale oefeningen)

-3,95 € per leerling per schooljaar (pakketprijs voor alle KATERN-publicaties)


Een gedrukt, verlijmd ingebonden exemplaar (134 blz) kost 10,95 €.


Blader hieronder door het cursusmateriaal:

Bij de schrijfmethode horen ook de digitale oefeningen. Je krijgt van je lesgever een klascode en instructies waarmee je je kan registreren in de juiste klasgroep. Je kan de oefeningen gebruiken om te oefenen op de leerstofonderdelen uit de cursus of om op basis van de foutcodes in de feedback op je teksten schrijfproblemen te remediëren.


Als je als lesgever de oefeningen wil uitproberen, dan kan je registreren en nadien inloggen met de code 'R2DC3P1'


Wil je ook inzetten op slimme feedback waarmee je niet alleen de fout markeert, maar leerlingen of studenten automatisch ook doorverwijst naar de nodige theorie en remediëringsoefeningen om zo hun redactievaardigheden aan te scherpen? Klik dan op deze link voor info over de foutcodes en de KATERN verbeterhulp.