studeer

KATERN studeer is het ideale vertrekpunt voor leerlingen die iets willen doen aan de problemen waar ze op stoten bij het studeren, maar ook voor ouders en leraren zelf die antwoorden zoeken op vragen over wat werkt en wat niet. Ideaal leesvoer dus aan het begin van het jaar, maar ook voor een examenreeks of om als school cadeau te doen op een oudercontact. Met de techniekkaarten op het eind kunnen leerlingen de inzichten ook concreet uitproberen.


Goed studeren kan je immers leren. Je moet begrijpen hoe je brein werkt, hoe je best kan plannen en pauzeren, hoe je kan vechten tegen slechte gewoontes en hoe je de nodige motivatie en doorzetting vindt. Daarbij moet je ook inzicht hebben in technieken en trucjes om de leerstof langer dan een dag te onthouden. Deze cursus vertrekt vanuit oude en nieuwe inzichten en houdt ze telkens tegen het licht van de wetenschap. 


Het materiaal is beschikbaar als boek (8,95 euro) of digitaal in de vorm van een licentie waarmee je het materiaal gedurende een schooljaar mag uploaden of kopiëren (1,95 euro / leerling / jaar). Bestellen kan voor groepen vanaf 20 leerlingen.

Bestelformulier

 
 
 
 
 
KATERN schrijf digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN schrijf boekvorm (10,95 euro)
KATERN studeer digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN studeer boekvorm (8,95 euro)
KATERN overtuig digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN overtuig boekvorm (10,95 euro)
KATERN solliciteer digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN solliciteer boekvorm (8,95 euro / leerling / schooljaar)
 
 
Ik wil nog meer info en wil graag dat je even langskomt op school (gratis en vrijblijvend). Neem contact met me op om een moment af te spreken om het materiaal te kunnen inkijken.