schrijf

Met KATERN schrijf scherpen leerlingen hun schrijfvaardigheid gericht aan...

De cursus traint de basistechnieken: inhoud structureren, alinea's opbouwen, zinnen formuleren, correct spellen en slim redigeren. Alle oefeningen in het boek krijg je automatisch ook in een digitale versie die je via je leerplatform kan opvolgen. Zo kan iedereen op eigen tempo oefenen en remediëren. 


Het materiaal is beschikbaar als boek (10,95 euro) of digitaal in de vorm van een licentie waarmee je het materiaal gedurende een schooljaar mag uploaden of kopiëren (1,95 euro / leerling / jaar). Bij de methode hoort een handleiding Bestellen kan voor groepen vanaf 20 leerlingen.


Met de KATERN verbeterhulp verhoog je de kwaliteit van je feedback op schrijftaken. Met behulp van de software kan je vanuit Microsoft Word de belangrijkste problemen automatisch markeren, waardoor je nadien vlotter op de inhoud en de resterende fouten kan focussen. Op het eind genereer je met één klik op de knop een foutenanalyse voor elke leerling, met een individuele toelichting bij de verschillende fouttypes en een automatische doorverwijzing naar de juiste oefeningen in de cursus.


De KATERN verbeterhulp is compatibel met Microsoft Word en kost 67 euro. 


Bestelformulier

 
 
 
 
 
KATERN schrijf digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN schrijf boekvorm (10,95 euro)
KATERN studeer digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN studeer boekvorm (8,95 euro)
KATERN overtuig digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN overtuig boekvorm (10,95 euro)
KATERN solliciteer digitaal (1,95 euro / leerling / schooljaar)
KATERN solliciteer boekvorm (8,95 euro / leerling / schooljaar)
 
 
Ik wil nog meer info en wil graag dat je even langskomt op school (gratis en vrijblijvend). Neem contact met me op om een moment af te spreken om het materiaal te kunnen inkijken.